skip to Main Content
Menu

Studiu de caz // Traduceri juridice // MFP Lawyers

TRADUCERI AUTORIZATE JURIDICE

CLIENT: MFP Lawyers (traduceri autorizate juridice, studiu de caz) 

CONTEXT: O serie de proiecte juridice care au implicat și ajutorul echipei noastre. Mai exact, traducerea mai multor documente juridice din și în limba ebraică, arabă și greacă.

ABORDARE: Managerul de proiect a identificat, pentru fiecare proiect în parte, soluția optimă. Pentru traducerile din limba ebraică, în contextul unui termen de livrare de 5 zile, a fost formată o echipă din 3 traducători specializați. Unul dintre traducători a fost desemnat liderul echipei, pentru unificare ulterioară a terminologiei și pentru revizia finală a textului. Documentele în limbile greacă și arabă au fost traduse de către un singur traducător. Astfel, unificarea terminologică ulterioară nu a mai fost o problemă.

REZULTATE: Clientul nostru a reușit să depună documentele necesare finalizării procedurilor pentru clienții pe care îi reprezenta.  Credem că este important ca pentru fiecare proiect să identificăm și să alocăm resursa potrivită. Astfel, în cazul traducerilor scrise, analizăm fiecare detaliu al proiectului încredințat și alegem traducătorul potrivit în funcție de experiența sa. Experiența relevantă în domeniul traducerilor este dovedită în proiectele alocate în trecut, precum și de capacitatea de documentare și adaptare.

Astfel, agenția noastră de traduceri reușește cu ajutorul unei echipe extinse de traducători să ofere sprijin clienților săi pentru solicitări diverse. Echipa este compusă atât din traducători interni, cât și colaboratori externi. Aceștia acoperă nevoile clienților privind traducerea de texte specializate în diverse domenii.

Echipa noastră îți poate furniza servicii complete de traduceri autorizate și specializate: traduceri autorizate și legalizate, traduceri specializate pentru domenii diverse: traduceri autorizate și juridice, traduceri medicale, traduceri tehnice etc.

Scrie-ne un e-mail, cu detaliile proiectului tău, la adresa noi@thedepartment.ro și noi vom reveni la tine cu o propunere tehnică și financiară.

Back To Top