Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r40667bigp/public_html/www.thedepartment.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
TRADUCERI SPECIALIZATE - Partenerul de traduceri al companiei tale skip to Main Content
Menu
Traduceri Specializate și Autorizate - Traduceri Juridice

TRADUCERI SPECIALIZATE

Traduceri specializate, tehnice, financiare, medicale sau juridice. Pare complicat? Cu noi e simplu. Servicii complete de traduceri specializate, traduceri autorizate și traduceri legalizate.

În cazul proiectelor de traduceri specializate este important să identificăm și să alocăm resursa potrivită. Astfel, în cazul traducerilor scrise, analizăm fiecare detaliu al proiectului încredințat și alegem traducătorul potrivit. Cum? În funcție de experiența relevantă în domeniu, experiența dovedită în proiectele alocate în trecut. De asemenea, luăm în considerare și capacitatea de documentare și adaptare.

Echipa noastră de Manageri de proiect va alege întotdeauna traducătorul potrivit pentru proiectul tău de traducere. Nu contează dacă este vorba despre o traducere tehnică, traducere financiară, traducere juridică sau traducere medicală.

Traducătorii specializați și traducătorii autorizați din echipa noastră extinsă au experiență vastă, au trecut printr-un proces atent de recrutare, sunt punctuali și profesioniști. Și, nu în ultimul rând, au competențe lingvistice în mai multe domenii, reușind să acopere o gamă vastă de traduceri specializate:

  • Traduceri din domeniul tehnic;
  • Traducere din domeniul juridic;
  • Traduceri din domeniul financiar;
  • Traducere din domeniul medical;
  • Traduceri din domeniul marketing. 

Studiu de caz // Traduceri juridice // MFP Lawyers

Depunerea unor documente în cadrul procedurilor inițiate de către firma de avocatură cu ajutorul sprijinului echipei noastre prin traducerea autorizată a mai multor documente voluminoase din limba ebraică în limba română, respectiv a unor documente în limba greacă care au necesitat traducerere autorizată în limba română.
mai mult
Back To Top