Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r40667bigp/public_html/www.thedepartment.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Birou de traduceri - The Department - Management Traduceri Interpretariat skip to Main Content
Menu

14 ANI DE EXPERIENȚĂ.

ÎN TRADUCERI.

Servicii complete de traduceri pentru toate departamentele din compania ta. Echipa noastră este echipa ta.

Imaginează-ți că ai un nou birou de traduceri la tine în companie care îți ia de pe cap toate grijile privind traducerile. Noi suntem aici să te ajutăm: de la preluarea solicitărilor interne, până la traducerea documentelor, formatarea lor și integrarea feedback-ului în proiectul final. Vă puteți baza pe biroul nostru de traduceri pentru traduceri specializate, interpretariat de conferință, revizie și editare de documente sau subtitrări.

Noi chiar facem mai mult decât traduceri de documente. Găsești aici lista tuturor serviciilor de traduceri cu care te putem ajuta (traduceri autorizate și traduceri legalizate). Pentru acestea, gestionăm toate resursele pe care le avem la dispoziție pentru a găsi soluții optime pentru proiectul tău. Oferim servicii complete de traduceri și interpretariat pentru compania ta.

Echipa

Pe durata întregului proiect, suntem departamentul tău de traduceri, pentru că avem experiența, resursele și soluțiile necesare pentru a aduce valoare adăugată afacerii tale. Nu trebuie să fim pe același etaj ca să colaborăm la fel de eficient ca și cum am fi. Aici este biroul tău de traduceri.

Cristina Tohănean
Head of The Department

Cristina Bejan
Head of Translations

Jeni Căpruciu
Head of Finance

Jessica Sandu
Project Manager

Alina Niculescu
Project Manager

Ruxandra Petre
Project Manager Assistant

Elena Bortan
Head of Quality Control

Iulia Grigore
Proofreader

Elena Sandu
Proofreader

Back To Top