skip to Main Content
Menu
Servicii complete de traduceri

TRANSCRIERE AUDIO

Ai nevoie de textul corespondent al unei înregistrări audio? Ascultare, transcriere înregistrări audio de către lingviști nativi, verificare și corectare – toate acestea în conformitate cu standardele din domeniu. Cu echipa The Department – #speechtotext #audiotranscription

Serviciul de transcriere înregistrări audio sau audio-video (audio transcription) presupune transpunerea înregistrării audio sau audio-video în text. Lingviștii noștri sunt familiarizați cu procedurile standard de transcriere și formatare și respectă procedurile și etapele procesului de transcriere. Etapele unui proiect de transcriere audio implică următorii pași:

  • evaluarea calității sunetului și îmbunătățirea acestuia cu ajutorul unor programe speciale (de exemplu: eliminarea zgomotului de fond);
  • ascultarea și transcrierea înregistrărilor audio conform specificațiilor de formatare primite;
  • verificarea și corectarea textului transcris de către un alt lingvist;
  • livrarea textului către client în formatul dorit.

Pe lângă serviciul de transcriere înregistrari audio, agenția noastră vă putea sprijini și cu servicii de traducere specializată și autorizată în diverse combinații lingvistice.

The Department ofertă servicii de transcriere audio în limba română, dar și în limbile europene pentru orice domeniu. Specializarea noastră este în transcrierile din domeniul juridic (transcrieri audio pentru ședințe de arbitraj și mediere, transcriere înregistrări audio pentru interviuri și transcrieri audio pentru cercetări de piață).

Transcrierile audio oferite de agenția noastră sunt realizate de către lingviști profesioniști, cu experiență în transcrieri audio din domenii diverse, nu cu ajutorul unor programe.

Tipuri de transcrieri oferite de agenția The Department: transcrieri academice, transcrieri interviuri, transcrieri cercetări de piață, transcrieri medicale, transcrieri juridice, transcrieri audio, transcrieri conferințe, transcrieri într-o limbă străină, transcrieri întâlniri de afaceri, transcrieri pentru procese, transcrieri pentru ședințe de mediere, transcrieri pentru ședințe de arbitraj.

Back To Top