skip to Main Content
Menu

 

Translation PM corect

EXTERNALIZARE PROJECT MANAGEMENT

Îmbunătățește rezultatele afacerii tale lăsându-ne să îți gestionăm proiectele cu eficiență, atenție și dedicare.

Externalizarea de project management în traduceri: vom fi echipa ta de la distanță, vocea ta, ghidându-ne după valorile companiei pe care o reprezinți. Profită de experiența noastră de 14 ani în managementul proiectelor de traducere.

Bucureștiul este unul dintre orașele cele mai ofertante în materie de resurse, cu competențele lingvistice variate, fiind un adevărat hub pentru limbile de circulație largă, dar și pentru cele rare.

Cu peste 64.000 de absolvenți universitari și peste 33 de limbi străine vorbite, Bucureștiul a fost alegerea numărul 1 pentru servicii de externalizare pentru unele dintre cele mai mari companii din lume.

Engleza este limba cu cei mai mulți vorbitori competenți, urmată de franceză, germană, italiană și spaniolă.

Limbile nordice sunt mai rare, dar se găsesc și aici. Externalizarea de project management în traduceri se găsește, astfel, la locul potrivit.

Profită de avantajele serviciului nostru de externalizare a managementului proiectelor de traducere.

Echipa noastră de manageri de proiect va alege întotdeauna abordarea potrivită pentru fiecare proiect de traducere, îndeplinind toate cerințele companiei tale:

  • Asistență remarcabilă pentru clienți – rapidă, eficientă și menită să ofere cele mai bune rezultate;
  • Adoptarea valorilor de bază ale companiei tale;
  • Respectarea reglementărilor locale și europene și a standardelor ISO;
  • Optimizarea cheltuielilor operaționale;
  • Agilitate în organizare – capacitate de adaptabilitate în funcție de volumele lunare;
  • Transparență – indicatori cheie de performanță ușor de monitorizat cu ajutorul programului de project management în traduceri;
  • Confidențialitate – acord de confidențialitate, soluții bazate pe Cloud și securizate conform Regulamentului general privind protecția datelor privind munca la distanță;
  • Reducerea riscului de afaceri cu abonamente lunare modulare;
  • Reducerea eforturilor de gestionare a personalului și a resurselor umane datorită unui singur punct de contact cu agenția noastră.

 

Oferim servicii excelente de asistență pentru clienți și project management pentru proiectele de traduceri, dar putem și optimiza costurile proiectelor datorită echipei noastre incredibil de extinse de traducători, foarte calificați și cu expertiză în diverse domenii.

Subtitrări

Noi suntem partenerul tău pentru servicii de externalizare project management.

 

Back To Top