Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r40667bigp/public_html/www.thedepartment.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Localizare Website, studiu de caz, LCM Systems LTD - The Department skip to Main Content
Menu

Studiu de caz // Localizare website // LCM Systems LTD

TRADUCERE ȘI LOCALIZARE WEBSITE

CLIENT: LCM Systems LTD (localizare website, studiu de caz)

CONTEXT: Traduceri și DTP website, traducere fișe de produse și comunicate de presă pentru deschiderea unei filiale a companiei în România.

ABORDARE: Întrucât compania comercializează produse foarte tehnice și specializate care nu se găsesc pe piața din România, primul pas făcut de echipa noastră a fost acela de a face echipă cu partenerii din România. Respectiv, revânzătorii produselor ce urmau a fi comercializate, pentru a construi un glosar de termeni. Mai multe întâlniri cu clientul au reușit să clarifice anumite aspecte ale proiectului, reușind în cadrul întâlnirilor să facem un plan de livrare împreună, în funcție de prioritățile clientului și în funcție de fazele lansării pe piața din România

  • Întâlnire cu clientul – brief proiect;
  • Propunere plan de livrare în funcție de fazele lansării;
  • Propunere buget;
  • Alcătuire echipă: Project Manager + 2 traducători + 1 revizor + 2 specialiști DTP.

REZULTATE: Conectarea companiei cu piața din România, cu potențialii clienți de aici. Practic, am pus umărul la lansarea filialei din România. Echipa noastră îți poate furniza servicii complete de localizare lingvistică:

  • Traduceri specializate;
  • Localizare website-uri;
  • Localizare software. 

Scrie-ne un e-mail, cu detaliile proiectului tău de localizare website/software, la adresa noi@thedepartment.ro și noi vom reveni la tine cu o propunere tehnică și financiară.

Back To Top