Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r40667bigp/public_html/www.thedepartment.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
INTERPRETARIAT simultan și consecutiv - TEHNIC, MEDICAL, JURIDIC skip to Main Content
Menu
Interpretariat Simultan

INTERPRETARIAT

Interpretariat simultan sau consecutiv, în domeniul tehnic, medical sau juridic. E simplu: răspunzi la câteva întrebări, iar noi găsim soluțiile de planificare, logistice și traducere.

În cadrul proictelor de interpretariat simultan și interpretariat consecutiv, The Department își asumă rolul de manager de proiect pentru evenimentul tău. Astfel, noi preluăm grija asigurării unei comunicări fluente și a unei bune înțelegeri a mesajelor schimbate între participanți.

Așadar, cu ajutorul tău, identificăm aspectele importante și detaliile evenimentului. Propunem cei mai potriviți interpreți sau soluția optimă pentru fiecare eveniment în parte, fie că ai nevoie de un singur interpret sau o echipă extinsă de interpreți.

The Department vine în ajutorul companiei tale și găsim soluții pentru proiectele tale de interpretariat simultan sau interpretariat consecutiv în domeniile tehnic, medical și juridic: interpretariat pentru conferințe, întâlniri, seminarii, training-uri, summit-uri, notar, prezentări.

Te poți baza pe echipa noastră de interpreți specializați, indiferent de tipul de eveniment, de domeniul de activitate, respectiv de tipul de interpretariat solicitat:

Studiu de caz // Interpretariat simultan // Acorns România

O echipă de interpreți cu o vastă experiență a facilitat comunicarea dintre vorbitori și public. Anterior evenimentului, interpreții au făcut documentarea necesară privind subiectele ce urmau a fi discutate. Echipa tehnică a fost prezentă pe parcursul întregului eveniment, pentru a asigura calitatea sunetului. Astfel s-a putut evita orice problemă tehnică care ar fi putut interveni.
mai mult
Back To Top