skip to Main Content
Menu
Traduceri Specializate și Autorizate - Traduceri Juridice

TRADUCERI DIN DOMENIUL MEDICAL

În domeniul medical nu e loc pentru greșeli. Traducătorii noștri sunt specializați și au experiență în domeniul medical și ne ajută să abordăm cele mai complexe subiecte.

Traducerile medicale fac parte dintr-o industrie complexă care, mulțumită cercetărilor în domeniu, devine o provocare din ce în ce mai mare pe zi ce trece. Medicii și specialiștii din domeniul medical cu care lucrăm, aduc echipei noastre experiența de care are nevoie. Nu ne lipsesc atenția la detalii, cunoașterea terminologiei și a regulamentelor în vigoare. Acestea sunt motivele pentru care traducătorii noștri specializați în domeniul medical reușesc să abordeze cu succes orice document medical. 

Traducerile specializate din domeniul medical sunt caracterizate de o terminologie specifică și de o complexitate lingvistică aparte. Echipa noastră de traducători și revizori specializați în domeniul medical sunt familiarizați cu această terminologie, având formare în domeniul medical.

Companii farmaceutice, organizații care fac cercetare clinică, producători de aparatură medicală, instituții publice din domeniul medical, cu toții nevoie de un partener de încredere. Noi suntem aici pentru a livra traduceri medicale specializate din domenii variate. De exemplu: traduceri medicale pentru departamentele de cardiologie, microbiologie, patologie, pediatrie, genetică, oncologie, chirurgie, imunologie, obstretică, boli infecțioase etc.

Exemple de traduceri medicale specializate: studii clinice, protocoale clinice, manuale și proceduri privind aparate și echipamente medicale, rapoarte de autopsie, etichete și prospecte, descrieri ale produselor farmaceutice, rezultate teste de laborator, rețete și prospecte medicale, bilete de externare.

Back To Top