skip to Main Content
Menu
Traduceri Specializate și Autorizate - Traduceri Juridice

TRADUCERI DIN DOMENIUL MARKETING

Într-o piață globală și în continuă mișcare, campaniile de marketing au nevoie de specialiști care să țină pasul: noi te ajutăm cu traduceri specializate pentru publicul tău.

De ce este special serviciul de traduceri marketing? Pentru că în acest domeniu, cuvintele te ajută să vinzi și să îți cucerești audiența. Și pentru a putea face acest lucru, trebuie să cunoști publicul țintă. Mai exact, trebuie să poți comunica cu el, pe limba lui. Așadar, iată cum The Department te poate ajuta cu traduceri specializate marketing:

  • primul pas este ca traducătorul să fie traducător nativ în limba în care este tradus textul, în limba țintă;
  • traducerea trebuie adaptată și localizată pentru piața și publicul adresat;
  • mesajul final trebuie să ajute la îndeplinirea obiectivului. De exemplu, traduceri pentru lansarea unui brand, traduceri pentru vânzarea unui produs/serviciu sau obținerea unei reacții din partea publicului țintă.

Te ajutăm să vorbești pe limba clientului tău. Atunci când traducerea, fie ea adaptată și localizată, nu este suficientă pentru a comunica cu publicul țintă, Managerul nostru de proiect va propune soluția optimă, în funcție de fiecare proiect. Astfel, este posibil ca transcreația să fie soluția. Mai exact, acest lucru înseamnă că va fi necesar să recreăm textul pentru a putea alinia comunicarea la planul de marketing stabilit pentru o anumită piață.

Exemple de traduceri specializate din domeniul marketing: comunicate de presă, descrieri ale produselor, campanii și activări de marketing, materiale promoționale, broșuri, prezentări, traduceri pliante, etichete, traduceri site-uri web. De asemenea, traduceri cataloage marketing, traduceri campanii de promovare, traduceri ale manualelor de identitate vizuală.

Back To Top