skip to Main Content
Menu
Traduceri, interpretariat, subtitrare, localizare, transcriere

LOCALIZARE WEBSITE

Un website localizat este soluția pentru creșterea afacerii tale la nivel global, o oportunitate să îți crești afacerea. Cu The Department alături, tot ce trebuie să faci este să te hotărăști ce piață vrei să accesezi și să lași restul în mâinile noastre.

Proiectele de localizare website au în spate un proces complex care implică transformarea, într-o măsură, a conținutului și design-ului unui website. Așadar, se urmărește ca acesta să contribuie la obiectivele website-ului. De exemplu, să fie înțeles de către publicul țintă și să contribuie la succesul afacerii pe care o prezintă. Suntem aici pentru a te ajuta să ajungi acolo unde sunt clienții tăi.

Echipa formată de managerul nostru de proiect are cunoștințe din cele mai diverse pentru a acoperi toate aceste aspecte. Însă, traducerea și adaptarea, cunoștințele lingvistice, vor reprezenta baza localizării website-ului.

Conținutul unui website are multe particularități. Astfel, atunci când aceasta trece prin procesul de localizare website trebuie luate în considerare următoarele: cuvintele cheie din cadrul website-ului, tonul vocii, exprimările specifice culturii căreia i se adresează. De asemenea, acțiunile pentru vizitatori, informațiile afișate , prezentarea echipei atât vizual, cât și descriptiv sunt importante.

Indiferent de domeniul abordat, în echipa noastră extinsă vom găsi specialiști pentru domeniul tău.

Back To Top